Химната на "Дајте музика"

Спасибо! Поделитесь с друзьями!

Вам не понравилось видео. Спасибо за то что поделились своим мнением!

Добавлено от admin
19 Просмотры
Музика: Никола Перевски- Пере
Аранжман: Борче Кузмановски
Текст: Игор Џамбазов


Растеме со музика,
во наше Старо маало, скоро се,
ретро е..
Без таблет, ајфон и компјутери,
со игри детски обични,
и пак ретро е, ретро е...

Дајте музика во тоа име,
И ќе биде тотално ОК, хеј, хеј, хеј,
Дајте музика во Старо маало,
Штом ја чуеш тогаш веднаш пеј, само пеј....

Без плазма телевизори, без мобилни и слушалки,
И пак ретро е,
Со ластик, фудбал, кошарка
Со криенка и миженка,
И пак ретро е, ретро е...

Дајте музика во тоа име,
И ќе биде тотално ОК, хеј, хеј, хеј,
Дајте музика во Старо маало,
Штом ја чуеш тогаш веднаш пеј, пеј, пеј, пеј......
Категория
МУЗЫКА

Написать комментарий

Комментарии

Комментариев нет.


Яндекс.Метрика bnano.ru Alexa/PR Анализ сайта bnano.ru